4.4.2020. 14:00
0
Tenzije svakog dana rastu: Potukle se sestre Kardashian
Tenzije među sestrama Kardashian svakog dana sve su veće. Nedavno u jednoj epizodi šoua "Keeping Up With Kardashians" izbila je velika svađa između Kourtney i Kim Kardašijan. Sestre su vikale jedna na drugu, a potom se i potukle.

Kim je stariju sestru udarala nogama i šamarala je, a Khloe ih je pokušavala razdvojiti.

U jednom trenutku Kortni je udarila Kim toliko jako da je ona potom udarila glavom u zid, na kojemu je ostao njen otisak šminke.

- Bilo je žestoko. Osjećam da je Kortni skupila puno gnjeva i da stvarno više ne želi snimati s nama, ali ona nije tip osobe koji će doći i reći "OK, ljudi, neću više snimati". Ali je tip koji će doći svaki dan sa stavom i iskaliti bijes na svima nama - ispričala je Kim nakon tučnjave. 

Kortni je Kim zadala nekoliko jakih ogrebotina.  

Najstarija od sestara Kortni se poslije na svom se Twitter profilu osvrnula na sve što se posljednjih sedmica događalo, a što su kamere zabilježile za njihov rijaliti šou. 


- Večeras neću uživo twitat jer provodim vrijeme sa svojom djecom koja su trenutno na proljetnim praznicima. Shvatila sam da se puno rasprava vodi oko mojih poslovnih etika i imam potrebu razjasniti jednu stvar - odgajanje djece isto je posao. Dapače, to je najteži posao koji sam ikada radila. Odlučila sam staviti fokus na svoju djecu i na svoj brend "Poosh", a koji vam pomaže da pronađete balans i živite najbolji mogući život. Ja ne sudim onima koji biraju drugačiji put od mog i nadam se da će svi tako podržati i moj izbor - poručila je preko Twittera Kortni.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.