21.4.2020. 21:27
0
Jeniffer Lopez: Emotivnom porukom čestitala rođendan kćerki zaručnika
Par koji ne prestaje puniti medijske časopise i posrale jeste Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, naročito otkako su 9. marta prošle objavili svoje zaruke. Ali znate li šta je još ljepše kada je u pitanju ova porodica? Alex i Jennifer savršeno su spojili svoje porodice, čak i prije zaruka. J. Lo ima blizance, Maximilian David Muniz i Emme Maribel Muniz, s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, s kojim je bila zajedno od 2004. do 2014. godine, dok sa svojom bivšom ženom, Cynthiom Scurtisa, Alex je bio u braku šest godina i razveo se 2008. godine, te s njom ima dvije kćerke.

Prije nego što su svoju vezu okrunili zarukama, par je zajedno proveo dvije godine. Prvi put sreli su se na bejzbol utakmici 2005., ali tek su poičeli izlaziti 12 godina kasnije. Od samog početka popularna Latino diva dala je doznanja da želi da se njihova djeca imaju dobar odnos. Srećom Jeniffer je kazala kako su Alexove kćerke veoma brzo kliknula s njenom djecom.


– Djeca su tako lijepa i otvorena za ljubav – kazala je, – bila sam tako ljubazna prema njegovoj djeci, a i on prema mojoj, tako da su se djeca međusobno prihvatila odmah na početku – ispričala je Jennifer.

Ovaj par smatra da su njihova djeca postala pravi prijatelji. Na društvenoj mreži Instagram može se vidjeti kako ova poreodica sve radi zajedno, bilo da je riječ o kupovini, plesnim zabavama, ukrašavanju božićnog drvceta ili pak odlaska na plažu. Čini se kako ova šestorka uvijek aktivno sudjeluje kad god to oni mogu. Kako je danas Alexovoj kćerki Elli rođendan, a kako vrijeme provode u izolaciji, Jennifer je iskoristila društvene mreže kako bi joj ga čestitala.




– Moja draga mala Ella… Prvog dana kad sam te upoznala, tada si bila tako mala…, potrčala si do mene, sjela tik u krilo, zagrlila me i zatražila da ti poklonim svoju haljinu od lavande koju sam nosila za Grammyja, kada odrasteš. Osvojia si moje srce u djeliću sekunde… Više nisi tako mala, ali mi i dalje sjediš u krilu i volim to!!! Sretan rođendan slatka djevojko! PS: Haljina vam je spremljena – napisala je emotivna Jennifer.

(Nermana Crnčalo)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.