12.7.2020. 15:30
0
Beckham junior za zaručnički prsten "iskeširao" pravo bogatstvo
Brooklyn Beckham (21), sin modne dizajnerice Victorije Beckham (46) i umirovljenog nogometaša Davida Beckhama (45), zaručio se sa svojom djevojkom i glumicom Nicole Peltz (25).

Sretne vijesti na društvenim je mrežama podijelila i Victoria. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se isticao Nicolin zaručnički prsten. Mirror piše kako je za njega Brooklyn "iskeširao" 200.000 dolara. 




"Nicolin prsten izgleda kao smaragdni dijamant od 4,5 do pet karata u klasičnom pasijansu. Prema mojoj procjeni, njegova je cijena između 150.000 i 200.000 dolara", rekao je Shannon Delany-Ron, stručnjak za nakit.

Skupocjeni nakit voli i Victoria. David joj svako malo pokloni novi prsten. 



(Nermana Crnčalo)

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.