13.7.2020. 10:31
0
Preminula Travoltina supruga i američka glumica, Kelly Preston
Američka glumica i supruga Johna Travolte, Kelly Preston, preminula je u 57. godini života nakon dvogodišnje bitke sa karcinomom dojke.

Travolta se zahvalio ljekarima i prijateljima koji su pružali podršku tokom borbe protiv opake bolesti.

- Njena ljubav i život će zauvijek živjeti u našem sjećanju, objavio je poznati glumac na Instagramu u ponedjeljak ujutru. 'Oprostite mi što me neće biti izvjesno vrijeme – moram biti s našom djecom koja su izgubila majku', poručio je Travolta.

Preston i Travolta su imali troje djece – kćerku Ellu (20) i sina Benjamina (9). Njihov sin Jett preminuo je 2009. u 16. godini života.

(Patria)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.