30.7.2020. 10:31
0
Karleuša jedva dočekala pobjeći na odmor pa se skinula u minijaturni kupaći
Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša na Instagramu se pohvalila kako uživa na odmoru u Turskoj, a društvo joj prave kćeri.

Posljednjih je mjeseci često isticala kako joj najviše nedostaju putovanja tokom pandemije koronavirusa, a pjevačica je jedva dočekala negdje otići.

Karleuša je na fotografijama više otkrila nego sakrila, a pozirala je u žutom bikiniju koji joj jedva prekriva grudi.

Hiljade obožavatelja pohvalile su njen izgled, a sudeći po komentarima koje su ostavljali na njezine objave, nitko se nije bunio što je uglavnom pozirala polugola.

Prije nekoliko dana pjevačica je pozirala s čašom u ruci u bazenu, a u prvi plan stavila je duboki dekolte koji je istaknula u jednodijelnom badiću.

☀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


S Karleušom, kako pišu srbijanski mediji, nije njezin suprug Duško Tošić (35) jer se u Kini priprema za nastavak nogometne sezone. Par je u braku od 2008. i ima kćerke Atinu (11) i Niku (10).


(Admir Oručević)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.