3.12.2020. 15:22
0
Manekenka nasmrt izbola muža nakon što joj je kući doveo ljubavnicu da im skuha večeru
Ruski top model, Lilia Sudakova (26) osuđena je na zatvorsku kaznu nakon što je nožem nasmrt izbola muža koji je u njihovu kuću doveo ljubavnicu i tražio da im skuha večeru, prenosi "Mail Online".

Mediji prenose da je muž ruske manekenke, Sergej (Sergey) Popov (28) te večeri u pijanom stanju u kuću doveo ženu koju je upoznao u obližnjem baru te tražio od Sudakove da im pripremi večeru. Sudakova je tada u bijesu nožem izbola muža i odmah pozvala policiju, no za njenog muža je već bilo prekasno.

Majka Lilie, Irena Sudakova (48) policiji tvrdi da se situacija nije odvila ovako te da je njezina kćer posegla za nožem u samoobrani. Otkrila je kako je njezina kćer godinama žrtva porodičnog nasilja te da je ovo samo jedan od incidenata koji joj je Popov priredio.- To je bila bolesna ljubav. Moj je zet bio alkoholičar i nasilnik. Iako je glasio kao kompjuterski genij i uživao u povlaštenoj tituli, nije bio dobar čovjek. Više sam puta svjedočila njegovoj agresivnosti - ispričala je Irena Sudakova.Stilistica Karolina Pavlovskaja (Pavlovskaya) potvrdila je majčine tvrdnje i stala u obranu Lilie.

- Ona je prelijepa djevojka, no čovjek lako može osjetiti neku prazninu koju nosi iznutra - rekla je Lilina prijateljica.Irena Sudakova ispričala je policiji kako je njezin zet došao kući pijan i naredio njezinoj kćeri da skuha večeru za njega i nepoznatu ženu.- Nakon što joj je naredio šta da radi, sklonio se od nje, ali se vratio dok je ona sjeckala povrće za salatu. Počupao ju je za kosu i udario u noge. U tom se trenutku Lilia pokušala obraniti i slučajno ga ubola nožem. Moja je kćerka ovdje žrtva, ovo je bila samoobrana - dodala je žrtvina majka.


Nakon dolaska policije na mjesto zločina Lilia Sudakova priznala je da je to učinila iz bijesa i ljubomore, no kasnije je to negirala i branila se da je sve to bila samoodbrana.

Ako ju osude za ubistvo, Sudakova bi mogla dobiti 15 godina u zatvoru u Rusiji.

Ova se ruska manekenka proslavila na raznim naslovnicama najpoznatijeg modnog časopisa Vogue te je često pozirala i za modnih časopise u Kini, Italiji i Japanu.


(Nermana Crnčalo)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.