17.1.2021. 20:19
0
Preminuo propali muzički producent osuđen za ubistvo glumice
U 81. godini preminuo je muzički producent Phil Spector. Kako javljaju strani mediji, Spector se u zatvoru zarazio koronavirusom, te je prevezen u bolnicu zbog komplikacija s disanjem. No, ljekari mu više nisu mogli pomoći.
Inače, propali producent osuđen je 2009. nakon ubistva glumice Lane Clarkson. Spector je dobio 16 godina zatvora jer su mu na optužbu za ubistvo dodali i optužbu za upotrebu vatrenog oružja. 

Lana Clarkson ubijena je jednim hicem u usta 3. februara 2003. nekoliko sati nakon što se našla sa Spectorom u noćnom klubu "House of Blues" u Los Angelesu. Ključno je za presudu bilo svjedočenje Spektorovog vozača koji je tvrdio kako je Spektor isteturao iz kuće s pištoljem mrmljajući da 'misli kako je ubio nekoga'. 

Spectorov advokat cijelo vrijeme tvrdio je kako je glumica počinila samoubistvo, dok je optuženi za intervju jednom prilikom izjavio kako je Clarkson poljubila pištolj prije nego je povukla okidač.

(Mirza Malović)
Spector
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.