19.1.2021. 13:15
0
Seve zadnjom objavom izazvala opće oduševljenje: Obožavateljice je obasule sa više od 10 hiljada komentara
Pjevačica Severina Kojić (48) ovih se dana na Instagramu prisjetila prekrasnih Maldiva koje je posjetila prije tri godine.

Nakon što je objavila dosad neviđenu fotografiju s plaže na kojoj pozira uz ocean u dugačkoj plavoj haljini s otvorenim leđima, podijelila je još fotografija iz tropskog raja na kojima nosi tu istu kreaciju naše dizajnerice Matije Vuice, koju je sada odlučila pokloniti jednoj pratiteljici.

Pjevačica Severina Kojić (48) ovih se dana na Instagramu prisjetila prekrasnih Maldiva koje je posjetila prije tri godine.



- Jednoj od najljepših haljina u mom ormaru vrijeme je da ode u vaš ormar. Samo tagirajte sebe ili nekoga koga bi haljina razveselila, napisala je Severina u opisu objave i raspametila obožavateljice koje su je obasule s više od 10 hiljada komentara u želji da postanu njene nove vlasnice.

- Neka joj je sa srećom, ko god da je dobije, poručila je ispod fotografija dizajnerica haljine, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.