23.2.2021. 20:04
0
Slavni glumac Gerard Depardieu optužen da je silovao 22-godišnju glumicu u svom apartmanu
Francuski glumac Gerard Depardieu optužen je da je prije tri godine silovao mladu glumicu, pišu strani mediji.

Piše: H. Ahbabović

U decembru su ga optužili za seksualno nasilje koji se dogodilo 2018. godine, u Parizu u njegovom apartmanu, kada je žrtva imala 22 godine, ističe dobro upućeni izvor.

Na slučaju se u početku “nije radilo” jer nije bilo dovoljno dokaza, ali onda je ponovno pokrenut kada je francuska glumica čiji se identitet ne zna, podnijela žalbu.

Njegov advokat Erve Temim izjavio je da “žali što je ta informacija objavljena”. Glumac nominovan za Oscara 1991. za ulogu u filmu “Cyrano de Bergerac”, negirao je da je ikad počinio djelo za koje ga terete.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.