10.3.2021. 12:25
3
"Na čijoj je platnoj listi Ivana Marić? Ako uvažena analitičarka postane dogradonačelnica Sarajeva, trebamo svi zajedno dobro da se preispitamo"
Adnan Hasković, poznati bh. glumac, oglasio se na društvenim mrežama povodom spornog videa u kojem politička analitičarka, Ivana Marić, tvrdi da su Bošnjaci izmislili neko novo ime, samo kako se ne bi zvali muslimanima.

Piše: H. Ahbabović

On je prokomentarisao i gostovanje Nermina Nikšića na FTV-u, te podršku koju je pružio Ivani Marić.

- Nakon temeljnog nepoznavanja historije Bosne od strane uvažene analitičarke Ivana Marić i već odavno tragikomičnog Nermina Nikšića koji staje u njenu zaštitu pravdajući taj njen čin kao jedan skeč i geg (kako mi to u našoj profesiji nazivamo) u želji da se ona dopadne Zapadu na izlaganju u Londonu, sada vidimo još zanimljivije stavove uvažene analitičarke, ovaj put u drugačijem žanrovskom izražaju, dramska tragedija.

UZP i Praljak presude diskutabilne? Haški tribunal nije ničije mišljenje promijenio? Bošnjački političari slali ljude u Hag samo da bi što više prikazali patetiku? Mene zanima na čijoj je tačno platnoj listi uvažena analitičarka i oni koji je delegiraju za dogradonačelnicu glavnoga grada? Njihov prijedlog i ovo čemu svjedočimo mi apsolutno daje za pravo da razmišljam na takav način!

Doživljavali smo od bivšeg gradonačelnika nemušte izjave, nedostatak temeljnog obrazovanja, kompetentnosti, stidjeli se u njegovo ime kad nešto izvali, ali bar u njegovoj suštini se krila dobra namjera za ovaj grad. Ovako nešto još nismo doživjeli, ovo je, usudio bih se reći, jako opasno po naše društvo. Ako uvažena analitičarka postane dogradonačelnica glavnoga grada, trebamo svi zajedno kao društvo dobro da se preispitamo – napisao je na svom profilu na Faceboku Hasković.

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.