5.4.2021. 13:18
0
Lopovi iz Srbije i Hrvatske opljačkali stan Dilette Leotte: Odnijeli 150.000 eura, nakit, skupocjene satove...
Najpoznatija italijanska sportska novinarka Dilette Leotte opljačkana je protekle nedjelje, prenose italijanski mediji.

Leotta je već duže vrijeme bila na meti balkanskih lopova. U pitanju su dvojica Srbijanaca, Hrvat i Rumunka, koji su iz njenog stana odnijeli vrijedan nakit sa dijamantima, osam skupocjenih Rolex satova, kao i dizajnerske torbe...

I ne samo to, iznijeli su i 150 hiljada eura u kešu koje je Diletta držala u domu. "Leteću bandu", kako ih italijanski mediji zovu, čine petorica Roma nevjerovatnih akrobatskih sposobnosti, od kojih dvojica imaju srbijansko, jedan hrvatsko i jedna djevojka rumunsko državljanstvo. Za petog člana nije poznato ko je.

Italijanka živi na devetom spratu zgrade u centru Milana, a lopovi su pratili njeno kretanje preko Instagrama i znali sve o njenom domu, prenosi Mondo.

(Ajdin Balićevac)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.