10.4.2021. 18:29
0
Samo to, smeće balijsko: Hristina, Severina i Goran u videu koji je sastavni dio kampanje protiv govora mržnje
Magazin Buka na svom Youtube kanalu objavio je video “Hejt, SLOVEni, još ste živi?”.

Piše: H. Ahbabović

Video je sastavni dio kampanje protiv govora mržnje koju ovaj portal realizuje proteklih mjeseci.

- Nit vodilja kampanje je pozdrav "Hej, Sloveni", koji smo prekrstili u ‘HEJT, SLOVEni’, jer je mržnja, izgleda, postala najnormalnija stvar, kao i "dobar dan". Video pokazuje koliko smo oguglali na govor mržnje, a znamo koliko je to opasno i kakve sve zastrašujuće posljedice može imati - kazao je glavni i odgovorni urednik Buke, Aleksandar Trifunović.

Spot je napisao i režirao filmski režiser Predrag Ličina, a glavne uloge igraju Hristina Popović, Severina i Goran Bogdan.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.