15.9.2021. 11:10
1
Marini Tucaković rak metastazirao na mozak, pluća i kosti
Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović otkrio je za srbijanske medije da mu je majka veoma loše i da joj je rak dojke metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

Jedna je od najpoznatijih regionalnih tekstopisaca u utorak imala jake napade gušenja, pa je reagovala Hitna pomoć. Ona je neko vrijeme bila priključena na kisik i infuziju, ali njeno stanje i dalje nije stabilno.

Marina je oko devet ujutru počela da se bori za dah. Laću je uhvatila panika, pa je preko Twittera tražio pomoć kako bi u njihov dom na Vračaru što prije došao ljekar.

-Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može da dođe tek u 14 sati, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je pregleda što je pre moguće? Mi smo u Beogradu, na Vračaru", napisao je prestravljeni Milan i onda je pratiocima objasnio da je Marina teško bolesna:

"Majka mi ima rak sa metastazama na jetri, plućima, mozgu i kostima".

Ubrzo je na njihovu kućnu adresu stigla Hitna pomoć jedne privatne klinike. Ljekari su Marini dali infuziju i priključili je na kisik, dok se Laća uputio ka crkvi.

- Idem u crkvu da zapalim svijeću i da se pomolim za Marinu. Šaljite joj pozitivnu energiju i dobre misli - zamolio je.

(H. Ahbabović)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.