14.10.2021. 20:35
0
Tanja Savić bila sa Draškom Stanivukovićem u vezi: Viđali se "poluobavezno", zajedno boravili na Jahorini
Vijest koja je odjeknula u domaćim medijima, a koju je objavio portal 24sedam, vezana je za pjevačicu Tanju Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Prema medijskim saznanjima, njih dvoje su bili u vezi, a izvor blizak političaru otkrio je i detalje te romanse.

Internetom sada kruži i snimak koji dokazuje da se Savić i ovaj političar itekako dobro poznaju. Na socijalnoj platformi "Youtube", na pjevačicinom kanalu, nalazi se video na kojem se vidi kako ona poziva Stanivukovića da izađe sa njom na binu.

- Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? - upitala ga je na bini pjevačica, na šta se on osmjehnuo i naručio pjesmu "Poludela".

Nakon što je otkrivena ljubavna veza Tanje Savić i Draška Stanivukovića, isplivao i snimak: O jednom detalju bruje svi! (VIDEO)

Prije toga, Tanja je pjevala "Zlatnik", kada joj se na bini pridružio Draško. Uhvatila ga je za ruku, sve vrijeme mu se smješkala, a na bini su se i grlili pred svima.

Izvor blizak Stanivukoviću ispričao je za 24SEDAM detalje veze sa Tanjom.

"Naime, romansa Tanje i Draška počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri mjeseca od tada. Kako je pjevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo djecu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do posljednjeg trenutka, kada su poslije nekoliko mjeseci odlučili da se više ne viđaju", kazao je izvor pomenutog medija. 

Dodaje da su pjevačica i mladi političar, koji je oduvijek mamio uzdahe žena, nisu imali pravu vezu, već da su se viđali "poluobavezno".

Takođe, ona je dolazila u Banjuluku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranima. 

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.