17.10.2021. 17:25
0
McGregor bez razloga pretukao poznatog pjevača: Razbio mi je usta i slomio nos. Pozvao me na drugu zabavu a kada sam pristao počeo me je udarati
Irski borac Conor McGregor poznat je po brojnim incidentima zbog kojih gotovo svakodnevno završava na naslovnim stranama tabloida. Izuzetak nije bila ni McGregorova posjeta Rimu koju je iskoristio kako bi ponovo dospio u centar pažnje svjetske javnosti.

Naime, Irac je prema vijestima koje stižu iz Italije pretukao italijanskog DJ-a i pjevača Francesca Facchinettija.

Facchinetti je navodno zajedno sa suprugom bio u društvu McGregora, a Irac je odjednom, ničim izazvan, napao italijanskog pjevača i tom prilikom mu razbio usta i nos.

"Napadnut sam od strane Conora McGregora. Razbio mi je usta i slomio nos pred desetak svjedoka. Napao me bez ikakvog razloga. Zabavljali smo se i on me pozvao na drugu zabavu. Kada sam pristao, napao me i počeo udarati",  rekao je Facchinetti, te dodao:

"Mogao sam da šutim, ali ne želim to. Moram reći da je on nasilnik i veoma opasna osoba", poručio je italijanski pjevač koji je najavio tužbu protiv Irca.


(Ajdin Balićevac)

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.