25.11.2021. 10:38
0
Pjevačica šokirala fanove: ‘Izgubila sam bebu, više se nisu čuli otkucaji srca… Tuga je ogromna’
Poznata pjevačica Jessie J podijelila je sa svojim obožavateljima da je doživjela spontani pobačaj.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj u ruci drži test za trudnoću, a ne zna se koliko je dugo bila trudna.

“Još jučer ujutro sam se smijala s prijateljicom govoreći: ‘Ozbiljno, kako ću sutra navečer izdržati svoj nastup u LA-u a da ne kažem publici da sam trudna?’ Već jučer poslijepodne brinulo me kako ću odraditi nastup bez da se slomim… Nakon trećeg ultrazvuka rekli su mi da se više ne čuju otkucaji srca… Jutros. Osjećam se kao da nemam kontrolu nad svojim emocijama. Možda ću zažaliti što sam ovo objavila. Možda i neću. Ne znam”, napisala je shrvana pjevačica.

“Ono što znam je da želim večeras pjevati. Ne zato što izbjegavam proces žaljenja, već zato što će mi pjevanje pomoći. Odradila sam dva nastupa u dvije godine i mojoj duši to treba. Još više mi to danas treba. Znam da neki misle da bih jednostavno trebala otkazati nastup. No u ovom trenutku samo mi je jedna stvar jasna. Počela sam pjevati kad sam bila mlada i to iz zabave, da ispunim svoju dušu i to mi je bila neka vrsta terapije da zavolim samu sebe. To se nikada nije promijenilo i moram ovo procesuirati na svoj način.


Želim biti iskrena i istinita i ne skrivati što osjećam. To zaslužujem. Želim onoliko koliko mogu biti u ovom trenutku. Ne samo za publiku već i za mene i moju malu bebu. Znam sebe i znam da bih o tome pričala na pozornici jer sam takva. Dakle, umjesto uplakanog emotivnog govora ovo se čini sigurnije.

Odlučila sam sama roditi dijete jer to je sve što sam ikada željela i život je kratak. Zatrudnjeti je samo po sebi bilo čudo i iskustvo koje nikada neću zaboraviti i znam da ću to ponovno doživjeti. Još sam u šoku, tuga je ogromna. Ali znam da sam jaka i znam da ću biti ok. Također znam da su milioni žena diljem svijeta osjetili ovu bol i još više od toga. Osjećam se blisko i onima koje poznajem i onima koje ne poznajem. To je najusamljeniji osjećaj na svijetu”, dodala je pjevačica kojoj su obožavatelji uputili brojne riječi podrške.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.