26.1.2022. 20:03
1
"Ne treba mi sirovina i frajerčina, vjera mi je bitna stvar": Ana Bavrka sa svojim "gospodinom savršenim" preselila u daleku Gruziju
Ana Bavrka, jedna od najpoznatijih televizijskih voditeljica u našoj zemlji spakirala je život u dva kofera i odlučila s dečkom otpočeti novo poglavlje.

Ana se javila Hayatu iz daleke Gruzije gdje nastavlja život sa svojim partnerom Zoranom Cvjetkovićem.

"Hoću li to nazvati početnička sreća ili samo topla dobrodošlica, ali dolazak u Tbilisi, glavni grad Gruzije, je obilježilo i više nego toplo vrijeme za datum u kalendaru, sunce me odlučilo dodatno oraspoložiti i olakšati dio sa raspremanjem i pospremanjem stvari, te useljenjem. Znate ono kad kažu da život stane u dva kofera, e da, zaista stane. Zaputih se u ovu zemlju sa dva kofera, punih snova i punih ljubavi. Jer je to motiv zašto sam ovdje. Mada, moram priznati, Tbilisi i ljudi, koji, ako mene pitate dosta lice nama, za sad ostavljaju samo pozitivan dojam na mene. Ljubazni su, dragi, jako disciplinirani, dosta ih ima kućne ljubimce, uglavnom pse, što je za mene veeeeliki plus, a ono što me posebno dojmilo jeste da su nacija koja dosta trenira, a to fitness freaku poput mene itekako odgovara, te većina tecno govori engleski jezik, što je za nas u ovom trenutku savršeno. Jako vole svoju zemlju, imaju bogatu kulturu, zanimljiv jezik i pismo. E, za to mislim da će trebat vremena. Ali, spremna sam i na taj izazov. Zoran mi dosta pomaže oko prilagodbe jer je on već bio ovdje i ima prijatelje, tako da je i to olakšavajuća okolnost. Ali znate kako je kad ste novi kolač, međutim, vjerujem da ću im se svidjeti. Kako rekoh, klima je za sad, više nego poželjna, taman dok istražim sve što me zanima. A puno je toga", kazala je u javljanju Bavrka.

TV voditeljica Ana Bavrka s dragim napustila BiH - evo u koju daleku zemlju je otišla: 'Zoran mi pomaže oko prilagodbe'

Veza sa sportistom Zoranom Cvjetkovićem

Lijepa Mostarka, na oduševljenje svih svojih pratitelja, krajem prošle godine je otkrila kako je obnovila vezu sa sportašem Zoranom Cvjetkovićem.

Sudeći prema objavama, par u ljubavi uživa više nego ikad. Svaki slobodan trenutak provode skupa.

Romansa je započela 2010. godine. Nakratko su prekinuli 2017. godine, a nakon toga su izjavili da im je ta pauza samo dokazala da su apsolutno posvećeni jedno drugom. Ana je tada s lakoćom priznala da je Zoran njena prva, prava i jedina ljubav. Nakon sedam godina i zvanično su okončali vezu. Spekulisalo se da je ljubomora razlog raskida, međutim, Ana je to demantovala, ali ipak nije želela da otkrije šta je dovelo do takve odluke.

"Ne tražim frajerčinu i sirovinu"

Mostarka je dok joj je status veze bio "slobodna" dala nekoliko zanimljivih izjava odgovarajući na pitanja svojih fanova.

Na pitanje je li teško naći partnera tvrdi kako ona i nije u potrazi za ‘onim pravim’. 

“Ja i nisam u nekoj potrazi. Neizmjerno sam sretna trenutno, tako da možda nisam kompetentna da išta kažem. Ili pak sama činjenica da je ovakva žena sama dovoljno govori”, odgovorila je Bavrka u šali. 

Bavrka kaže da ‘gospodin savršeni’ treba biti dobar čovjek, “jer su u suprotnom ne bi mogla ni zaljubiti”. 

Dodaje da joj ne treba sirovina. 

“Ne treba mi sirovina, bahatost i frajerčina. Previše ja imam godina da bi nekoga odgajala”, napisala je. 

Obožavatelji su je pitali je li joj vjera budućeg supruga važna, na što odgovara da bi željela da bude vjernik. 

“Ja sam vjernica. Odrasla sam u obitelji gdje je to jako bitna stvar u životu. Mislim da ona dosta utiče na naše životne izbore i da nas usmjerava na dobre stvari. Bar ako minimalno poštujemo date zapovjedi. Voljela bih da moj životni partner bude vjernik. Jer da, ako pričamo o obitelji , o djeci, željela bih ih učiti o tome, baš kao što su mene moji”, kaže Bavrka. 

Dodaje da je vjera intimna stvar “i to kako nazivamo boga je nebitno”, navela je uz citat pape Franje lijepa Mostarka tada.

Da li je Zoran Cvjetković taj "gospodin savršeni", ostaje da vidimo.


Karijera na Hayat televiziji

Velika medijska pažnja koju je dobila nakon što je na takmičenju ljepote Miss New World, otvorila joj je vrata i za nove poslovne prilike, pa je nakon intervjua koji je dala sarajevskoj televiziji Hayat dobila poziv i da postane član njihovog kolektiva. Preselila se iz rodnog Mostara u Sarajevo, iako se bojala njegove hladne klime, a u novembru 2017. godine je postala novo lice Hayat televizije. Njen prvi angažman je voditeljka muzičkog šou programa „Zvijezda možeš biti ti“ (ZMBT).

 


Ana zbog posla kojim se bavi uživa veliku popularnost na društvenim mrežama. Njen profil na Instagramu prati preko 100 hiljada ljudi iz cijelog regiona. Popularnost na društvenim mrežama koristi i kako bi promovisala proizvode i usluge različitih brendova i kompanija. Jednom prilikom je priznala da problem nepristojnih komentara riješava tako što blokira osobu koja ih je napisala.

Ana Bavrka odradila je posljednje live javljanje na televiziji Hayat 31. decembra prošle godine.

"Evo nas tu na raskrsnici koja vodi negdje dalje... Nedostajat će tvoja ljubav, dobrota, ljepota i posebnost kojom si vladala, al' manirom velikih osoba zbog kojih svijet ima smisla", kazao je direktor Hayat TV Elvir Švrakić povodom njezina odlaska.

 


(Ajdin Balićevac)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.