5.4.2022. 11:20
0
Tužno je gledati je ovakvu: Madonin čudni snimak uplašio fanove
FOTO: TikTok
Madonu odavno bije glas da je kraljica photoshopa, a nakon posljednjeg pomalo bizarnog snimka koji je objavila na mreži TikTok - jasno je da između fotografija na društvenim mrežama i njenog stvarnog izgleda nema previše dodirnih tačaka, piše portal CdM
Naime, na snimku koji traje oko pola minuta vidimo svjetsku muzičku zvijezdu kako se naginje unaprijed, a potom vraća u početnu poziciju, sve to praćeno takozvanim pućenjem usana i slanjem poljubaca kameri.

U prvom planu su njene silikonske usne i lice koje izgleda apsolutno drugačije u odnosu na ono koje inače gledamo na malim ekranima ili na njenim profilima.


@madonna

 

♬ original sound - madonna

Njeni zbunjeni pratioci nisu mogli, a da ne komentarišu ovaj bizarni TikTok snimak, a mnogi pitaju zašto je kraljica popa objavila tako čudan snimak.  Neko je napisao da je snimak “potpuno uznemirujući”, a pojedini su se prisjetili da je nekada važila za pop ikonu, dok sada smatraju da je riječ o osobi koja se suočava sa velikim problemima i čija je izdanja veoma tužno gledati.


(Amer Mujezinović)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.