17.5.2022. 20:41
1
Erko Jun vjerio misterioznu djevojku: Alhamdulillah, rekla je "da"
Bosanskohercegovački MMA borac Ermin Junuzović, alias Erko Jun, objavio je radosne vijesti.
Svoje pratioce na društvenim mrežema obavijestio je da se vjerio.

- Rekla je da - napisao je Erku Jun uz hashtag "alhamdulillah".

Sjajni MMA borac vjerio se u Abu Dhabiju (Ujedinjeni Arapski Emirati), a sudeći prema fotografijama, koje su dostupne na društvenim mrežama, par zaista uživa.

Zanimljivo, Erko Jun niti na jednoj fotografiji, ni videu, nije označio svoju izabranicu, koja je za mnoge njegove pratioce na društvenim mrežama i dalje ostala misterizona.

Najveća ljubav u životu, kako je i sam mnogo puta priznao, ipak mu je kćer Anisa. Nju je dobio s Ruskinjom Oksanom Almom s kojom više nije u vezi.


(A. Balićevac)
Erko Jun
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.