25.5.2022. 15:04
1
Šerif Konjević napadnut na romskoj svadbi: Ne dozvoljavam da mi pljuju i lijepe novčanice na čelo. Kod mene mangupluk ne prolazi
Nadica Ademov i Šerif Konjević navodno su napadnuti na romskoj svadbi u Parizu.

Njih dvoje su pjevali na veselju i ništa nije ukazivalo da će doći do incidenta. Oboje su na vreme došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, u jednom trenutku je iz nepoznatog razloga počela tenzija.

– Nadica je iznenada počela da se ponaša arogantno, vidio sam da je naprasno promijenila raspoloženje, nešto se tu desilo, a Šerif je odmah po završetku pjevanja napustio slavlje. Zasmetalo mu je što je gost bio nepristojan. On to ne voli i nastao je haos. I kod Nadice i kod njega mora da se zna red – rekao je izvor za Kurir.

– Bilo je jako neprijatno i jedva su ih sproveli do izlaza da ne dođe do incidenta jer su gosti bili bijesni na njih. Da nije bilo osiguranja, moglo je svašta da se desi, ne vjerujem da bi izbjegli batine – naveo je izvor.

Nadica tvrdi da incidenta nije bilo, dok Šerif navodi da je njegova koleginica doživjela neprijatnost.

– Ništa se nije desilo. Incidenta nije bilo. To veselje je proteklo u savršenom redu. Domaćini su bili sjajni, kao i ekipa koja je pjevala. Ne znam kome ide u prilog da plasira takve priče, ali moram da kažem da je to apsolutna izmišljotina. Ja sam i narednih dana nastavila da radim i svi su mogli da me vide – poručila je pjevačica.

– Nadica je doživjela neprijatnost. Nju je neko od gostiju gurnuo. Znate kako, kad su trijezni, ja pjevam koliko god hoće, a kad se uđe u čašu, ja odoh. Oni znaju da ja ne dozvoljavam da mi pljuju i lijepe novčanice na čelo. Kod mene mangupluk ne prolazi. Žalosno je što se tako dešava. Sa tog veselja sam otišao, nisam htio da budem dio tog pijanstva – naveo je Šerif.


(Admir O.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.