28.6.2022. 14:58
0
Muškarac "napastvovao" Milicu Pavlović usred nastupa!
FOTO: RAS Srbija; Ilustracija
Atraktivna pjevačica Milica Pavlović posljednjih godina je jedna od najtraženijih pjevačica na prostoru Balkana, puni klubove gdje god se pojavi.
U jednom od njenih spotova pojavio je se plesač Luciano Plazibat, a on je iskoristio priliku da zapleše uz pjevačicu na jednom od nedavnih nastupa.Pavlović je pjevala i plesala, a moralo je  da reaguje obezbjeđenje. Iako tek na pola pjesme, prišao je zaštitar i pokušao udaljiti plesača sa scene.

Pjlesač se pridružio pjevačici na sceni kako bi zajedno plesali uz jednu od novijih pjesama, uhvatio je za struk kako bi dočarali pokrete iz spota u kojem se on pojavljuje, a radnik obezbjeđenja je potpuno neinformisan o čemu se radi u datoj situaciji, ušetao na binu i pokušao kloniti pomenutog mladića od pjevačice.


@dukasmor_tekstopisac #milicapavlovic #proverenomilicapavlovic #milicapavlovicprovereno #posesivna #uzivo #nastup #posesivnabivsa #seceru #ananikolic #srbija #srbija🇷🇸 #srbijatiktok #srbijatiktok🇷🇸 #balkan #srbijatiktok🇷🇸 #fyp #foryou #foryoupage #fy ♬ original sound - Tekstopisac



Snimak je dospio na popularnu aplikaciju TikTok i mnogi tvrde potpuno očekivano  nasmijao sve one koji su pregledali snimak. Milica Pavlović nije prekinula njen nastup, već je pokretima ruke radniku iz obezbjeđenja objasnila kako je sve uredu i da može napustiti binu.



(A. Mujezinović)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.