28.6.2022. 16:53
0
Jelena Rozga progovorila o plastičnim operacijama
Hrvatska pjevačica Jelena Rozga odgovorila je na pitanje da li je pristalica filera ili filtera i time iznenadila mnoge, a zatim pratioce na Instagramu oduševila stajlingom, piše portal CdM.

Pjevačica će uskoro proslaviti 45. rođendan, a mnogima se čini da se ne mijenja već godinama. Čestitke na njenom Instagram profilu su česte na račun “podmlađivanja”, pa ne čudi što je redovno novinari pitaju da li je estetskom hirurgijom nešto mijenjala na svom tijelu. “Samo boju kose”, kazala je pjevačica.


“Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep i ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu. Muzika je nešto najdivnije, a popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju od početka do kraja je predivno. Imam lijep život, ne mogu reći da je loše. Imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali zaista mi je lijepo”, istakla je pjevačica za “Grand news”.


(A. Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.