30.6.2022. 18:02
0
Balkanski top model uživa: Miroslav Žikić među najpoznatijim ličnostima njemačkog jet seta
Miroslav Žikić je bio pozvan na velikom otvaranju luksuznog Bara u Berlinu gde su se okupile mnoge javne ličnosti iz Njemačke, piše Ekspres magazin.

Miroslav Žikić je bio pozvan na veliko mega otvaranje luksuznog Bara u Berlinu gde su se okupile mnoge javne ličnosti iz Njemačke.

Poznato je da je Miroslav pored posla profesionalnog modela također profesionalni fitness trener. Bellucci Bar čijem je otvorenju prisustvovao definiše luksuz za Berlin! Slavni ugostitelj Adriano Hess napravio je legendarno mjesto za VIP sastank poručio je Miroslav nakon posjete novom elitnom objektu.

Vidjeti i biti viđen dobija potpuno novo značenje u Bellucci Baru. U ekskluzivnosti uživaju poznate ličnosti poput glumice Marielle Arens, zabavljača Desiree Nick, repera Sidoa ili bivšeg gradonačelnika Berlina Klausa Vovereita, koji su dugi niz godina redovni gosti u susjednom modernom italijanskom restoranu i poznatom restoranu  Bellucci čiji je domaćin takođe Adriano Hess.

Miroslava u narednom periodu očekuje mnogo novih radnih zadataka i super ljetna sezona.


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.