9.7.2022. 21:24
0
Tijana Dapčević objavila ljetne planove za 2022. godinu
Pjevačica Tijana Dapčević može se pohvaliti uspješnom karijerom koja traje več dvadeset i dvije godine, a mnogi kažu da je prava srećnica jer više od toga traje njena ljubav sa suprugom Milanom.

“Mi se volimo, to je ono što je najbitnije od svega. Ne postoji nijedan kompromis, razumijevanje, lojalnost, ako nema ljubavi tu nema ničega. Mi smo u sreći što se volimo, volimo jedno drugo! Ono što kažu da je u vezi ili u braku dovoljno da jedan voli, e nije!”, poručila je Tijana a prenosi Grand magazin.

Ovo ljeto provešće uživajući na primorju, ali je riješila da sebi i svojoj porodici da oduška i posjeti Grčku, Crnu Goru, ali i Tursku po prvi put.

“Hoću da vidim Tursku jer mi se svi penju na glavu da je tamo prelijepo i najdivnije, a ja se ne znam što se stalno držim Grčke. Mi, porodica Dapčević nismo kao sve normalne porodice koje idu na deset dana na more, mi idemo 25 dana”, našalila se pjevačica.


(Amer M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.