13.7.2022. 19:31
0
O ovoj djevojci se u kući Novaka i Jelene Đoković ne smije govoriti, zabranjena je tema
Mnogi ne znaju, ali Lidija Popović, poznata kao Lady Lee i srpska J. Lo, bila je sa Đokovićem prije nego je postao svjetski poznat i najbolji teniser na svijetu. Navodno su poznata DJ-ica i tada mladi i perspektivni teniser prekinuli zbog njegove sportske karijere, prema pisanju srbijanskih medija.

‘Lady Lee‘ je veoma uspješna DJ-ica, a navodno zaradi i po 30 hiljada eura za jedan nastup.

Nedugo nakon prekida s Lidijom Novak je započeo vezu s današnjom suprugom Jelenom.

“Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo kada nije imao oabveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar… Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sjećam’, ispričala je svojedobno Lidija, prenose izjavu srbijanski mediji, koja je jednom prilikom navodno izjavila i da ona i teniser godinama imaju platonsku vezu koja traje, a šuškalo se da su se više puta “sreli” i nakon prekida.


(A. Balićevac)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.