16.8.2022. 9:04
0
Vitalij Kličko se razvodi nakon 25 godina braka
Kijevski gradonačelnik i bivši svjetski prvak u boksu Vitalij Kličko (51) razvodi se nakon 25 godina braka od supruge Natalije.

“Odluka o razvodu bila je obostrana”, rekao je kijevski gradonačelnik za ukrajinske medije. Dodao je kako on i supruga već godinama žive u različitim zemljama, ali su ostali u dobrim odnosima.

“Već dugo godina imamo različite interese i različite živote. Odlučili smo to i službeno potvrditi. To je bila obostrana želja. I dalje imamo dobar odnos, poštujemo se, djeca su već odrasla, a život ide dalje”, kazao je Kličko.

Vitalij i Natalija Kličko vjenčali su se u aprilu 1997. godine, a u braku su dobili troje djece: sinove Yegor-Danijela i Maksima te kćer Elizavbetu-Viktoriju. Dok se bavio boksom, Natalija je uz Vitalija bila na svakom meču. Podržavala ga je i 2014. godine, kad se kandidirao za kijevskog gradonačelnika, prenosi Večernji.hr.

Natalija se okušala kao pjevačica i kantautorica. Bavi se i humanitarnim radom, a s obzirom na to da je par dugo živio u Njemačkoj, od 2010. godine uključena je u rad Savjetodavnog odbora njemačke humanitarne zaklade Phytokids.

(A. Balićevac)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.