17.8.2022. 9:31
1
Najpoznatiji bh. tiktoker premazao automobil Nutellom: Nikad se nisam k***io i odmah me hejtate, zaboravljate koliko sam puta ljudima pomagao
Travničanin Sermed Maktouf je jedan od najpoznatijih tiktokera u BiH, ali i u regionu.

Ipak, izazvao je lavinu komentara posljednjim videom gdje je automobil premazao Nutellom.

Mnogi mu zamjeraju što je toliki novac za Nutelle potrošio u nešto što je prilično beskorisno.

"Ti razmazao cijelo auto, a ja ne mogu paštetu na hljeb", "I sad neko nema, a on ovo radi", neki su od komentara u tom pravcu.

Drugi su se ipak zapitali koja je poenta.

"I, šta si sad postigao", "Zašto, samo zašto", "Brate, zašto", pisali su korisnici.

@sermedmaktouf7 Nutella Car 🤣 #foryou #fyp #viral #nutella ♬ La Câlin - Serhat Durmus

 

Sermeda smo kontaktirali kako bi čuli njegovu stranu priču a ujedno i saznali poentu ovog čina.

Naime, on tvrdi da iza svega stoji nekoliko skrivenih razloga, te da većina nije shvatila poentu.

"Jedan od razloga je da testiram ljudsku zaborav, a to je koliko sam puta ljudima pomagao, valjao, te se nikada nisam k***io i uvijek sam bio staložen i smiren i odmah me 'hejtate', a onih sto puta što sam valjao, to zaboravljate. Drugi razlog su djeca koja su bila oko mene, na kraju videa kada smo snimili, rekla su: 'Sermede, hvala ti, ovaj dan ćemo pamtiti cijelog života. Treći razlog je debljina i šta slatko uradi čovjeku. Slatko nije zdravo, treba jesti voće i povrće i zdrave stvari. Dakle, želio sam da pošaljem skrivenu poruku djeci i mislim da sam uspio", zaključio je Sermed.

(A. Balićevac)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.