17.8.2022. 15:56
0
Angelina Jolie tužila FBI. Razlog: Brad Pitt

Angelina Jolie identificirana je kao anonimno predstavljena Jane Doe koja je u aprilu ove godine pokrenula optužnicu protiv obavještajne agencije SAD-a, a sve zbog svog bivšeg supruga Brada Pitta.

Naime, glumica je pod lažnim imenom pokrenula tužbu u kojoj se navodi da je istražni ured tužiteljici uskratio pristup evidenciji koja se odnosi na istražne navode da je ženin “tadašnji muž … fizički i verbalno napao nju i njihovu djecu dok je putovala privatnim avionom prije nekoliko godina”, prenosi Yahoo.

Osim toga, zanima je kako je slučaj zaključen bez ikakvih posljedica po Pitta. Podsjetimo, 2016. je Jolie prijavila bivšeg supruga za nasilje nad sinom Maddoxom, a sve se zbilo tokom leta u privatnom avionu koji je potpadao pod nadležnost savezne vlade.

Sada se doznalo i da je u optužnici navedeno kako je u cijeloj svađi Pitt svoju tadašnju suprugu zalio pivom te joj ozlijedio lakat. Pitt je također navodno odveo Jolie u stražnji dio aviona, uhvatio je za ramena i tresao je dok je vikao: “Uništavaš ovu porodicu.”
Nakon istrage FBI je oslobodio Pitta svih optužbi vezanih za incident koji se dogodio tokom leta privatnim mlažnjakom.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.