19.8.2022. 11:13
1
Ben Affleck i J.Lo. spremaju proslavu braka pred familijom i prijateljima: Organizovat će ga najtraženiji planer luksuznih događaja čija tarifa se kreće od 25 hiljada do 25 miliona dolara
Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno će stati pred oltar i proslaviti svoj brak pred obitelji i prijateljima ovog vikenda.

Mladenci su se napokon vjenčali na ceremoniji u Las Vegasu prošlog mjeseca, ali će prirediti "intimnu proslavu za obitelj i prijatelje" na Benovom nevjerojatnih 8 miliona dolara vrijednom imanju Riceboro u Georgiji od 87 hektara, piše Hello Magazine.

Proslava će početi danas s probnom večerom, u subotu će biti ceremonija vjenčanja, a nedjelja je predodređena za roštilj i piknik, piše Page Six. 

Očekuje se da će J.Lo nositi unikatnu haljinu 'Ralph Laurena', koja je izrađenu u Italiji po njezinim mjerama. Magazin Vogue će pratiti i dokumentirati njene modne kombinacije za trodnevno vjenčanje. 

Lopez je za organizaciju raskošnog slavlja unajmila jednog od najtraženijeg planera za luksuzna događanja, Colina Cowieja (60). Colin svoje usluge naplaćuje u rangu od 25 hiljada do 25 miliona dolara, a do sada je radio za Oprah Winfrey, Michaela Jordana, ali i ranije za J.Lo.

Vjenčanju bi trebale prisustvovati i brojne poznate zvijezde poput glumca Matta Damona, komičara i tv voditelja Jimmyja Kimmela, glumca Caseyja Afflecka itd, glumice Dree de Matteo itd.

Latino diva prošena čak šest puta

Kao što smo naveli, Jennifer Lopez (52) udala se prošlog mjeseca za glumca Bena Afflecka (49). Glumac ju je prosio čak dva puta, prvi put prije 18 godina kada su zbog pritiska javnosti prekinuli pred vjenčanje, a drugi puta prije samo tri mjeseca.

Prvi zaručnički prsten dao joj je glumac Ojani Noa (47), s kojim je bila u braku godinu dana.

Zatim je kleknuo Cris Judd (52) i s njime se vjenčala također, a izdržali su dvije godine.

Nakon Ojanija i Crisa, pjevačicu je zaprosio i Ben Affleck, ali su zbog pritiska javnosti prekinuli vezu.

Treći brak joj je bio i najduži. Trajao je deset godina s pjevačem Marcom Anthonyjem (53) s kojim ima 14-godišnje blizance, kćer Emmu Maribel i sina Maximiliana Davida.

Latino diva se za legendu bejzbola Alexa Rodrigueza (46) trebala udati 2020., ali ih je u tome spriječila pandemija korona virusa. 

Jennifer i Ben Affleck potvrdili su vezu u dva mjeseca nakon prekida Lopez i Alexa. Par je u Montani odmarao skupa, i to 17 godina nakon što su prekinuli, a zaručili su se početkom aprila ove godine. Tako su J. Lo prosili šest puta.

Nakon sklapanja braka Jennifer je napisala:

"Uspjeli smo. Ljubav je prekrasna. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva... Sinoć smo letjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi na istom putu do prijestolnice vjenčanja svijeta".

U njihovoj bračnoj dozvoli okruga Clark stoji kako je Lopez odlučila koristiti Affleckovo prezime, a na blogu se potpisala kao 'Gospođa Jennifer Lynn Affleck'.

(A. Balićevac)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.