8.9.2022. 16:03
0
Ovo je osoba koja je stradala na gliseru: Od njega se oprostio prijatelj Darko Lazić
Ivan J. (38) koji je upravljao gliserom koji se zakucao u baržu u Grockoj, jedan od dvoje nastradalih u ovoj nesreći, bio je prijatelj pjevača Darka Lazića.

Pjevač se od njega oprostio na svom Instagram storiju gdje je objavio njihovu fotografiju uz riječi:

- Duša me boli, počivaj u miru brate moj!

Troje povrijeđeno

Podsjetimo, Ivan J. i njegova djevojka Marta A. (37) poginuli su, dok je troje njihovih prijatelja povrijeđeno u stravičnoj nesreći koja se sinoć dogodila u marini u Grockoj kada je gliser na kome su bili udario u parkiranu baržu.

Nakon završenog uviđaja, po nalogu dežurnog zamjenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tijela preminulih prevezena su na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije, piše Kurir.

Imao dvoje djece

- Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti donijeta odluka - kažu u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Ivan J, koji je nastradao sa djevojkom Martom A. u nesreći gliserom koja se dogodila na Dunavu kod Grocke, imao je dvoje djece iz prvog braka ispričale su komšije.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.