1.10.2022. 20:00
0
"Sting ima posebnih zahtjeva. Dovodi svog kuhara kojeg mi plaćamo petocifrenom cifrom"
Boban Milošeski, osnivač produkcijske kuće "Avalon" koji je zaslužan za Stingov dolazak u Sarajevo i organizaciju njegovog koncerta večerašnji je gost u "Centralnom dnevniku".

Tom prilikom Milošeski je govorio o tome gdje je Sting smješten te da li ima posebnih zahtjeva. 

"Imali smo sreću da Sting dođe u Srajevo na 71. rođendan i nesreću da su za tada zakazani Izbori! Nikada ne možeš sve da dobiješ! Sting je došao sa porodicom u Sarajevo", navodi Milošeski. 

"Smješteni su u jednom hotelu na Ilidži. Sting ima posebnih zahtjeva. Sting dovodi svog kuhara kojeg mi plaćamo petocifrenom cifrom! Taj kuhar u toku dana kuha samo za Stinga! Šta Sting jede za petocifrenu cifru ne znam, naveo je Milošeski. 

Podsjećamo, koncert počinje sutra u 20 sati nastupom Joe Sumnera koji će nastupati 45 minuta, nakon čega će na binu izaći Sting sa set listom sastavljenom od svojih najvećih hitova.



(A.R.) 



0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.