26.10.2022. 20:14
1
Radosna vijest za mnoge muškarce: Edita Aradinović prekinula s dečkom nakon 4 godine veze
Zanosna Edita Aradinović sada je slobodna djevojka. Naime, pjevačica je stavila tačnu na četverogodišnju vezu sa dečkom kojeg je krila od javnosti.

Mislim da nije ništa čudno da se dvoje ljudi poslije određenog perioda raziđu i ostanu u prijateljskim odnosima. Poželjela sam mu sve najbolje kao što želi i on meni - rekla je Edita za Pink.rs.

Pjevačica, koja važi za jednu od najseksepilnijih na regionalnoj muzičkoj sceni, posljednjih mjeseci o svom dečku je govorila sve najljepše te je jednom prilikom izjavilada bi voljela da je vidimo u bijelom.


(Admir O.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.