27.11.2022. 11:25
0
Moj muž voli kada sam golišava, ne smeta mu što sam poželjna i drugim muškarcima
Folk pjevačica Maja Berović je u ispovijesti ispričala da sa suprugom Alenom nikada nije imala trzavica, što je danas rijetkost u modernim brakovima, a onda je otkrila i kako joj to u današnje vrijeme polazi za rukom.

Naime, pored toga što su srodne duše, folkerka priznaje da je, pored ogromne ljubavi koju imaju jedno za drugo, veoma važno uzajamno poštovanje. Kako kaže, zna da sluša, ali voli i da se njena riječ čuje.

Niko ne bi vjerovao kad bih rekla da mi brak nikad nije bio u krizi. Možda će tek biti, ne znam šta me čeka u životu, ali dosad stvarno nije bilo kriza niti sam ikad pomišljala da tu nešto nije u redu. Duše su nam se srele u startu i nije bilo trzavica, i dalje se nadam najboljem – tvrdi Maja, a zatim otkiva tajnu sretnog braka te kako Alen gleda na njene golišave fotografije koje kruže društvenim mrežama.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.