28.11.2022. 20:44
0
Influenserica Ivana Knoll obara sve rekorde: Dobila 500 hiljada novih pratilaca nakon golišavih slika iz Katara
Influenserica Ivana Knoll ovih dana puni tabloide svojim modnim kombinacijama koje su njen znak podrške fudbalerima koji predstavljaju Hrvatsku na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Ivana se na svojim društvenim mrežama pohvalila time da se o njoj piše čak i u svjetskim medijima. Koliko je postala popularna u vrlo kratkom roku može se vidjeti na njenom Instagramu.

Influenserica Ivana Knoll je u samo nekoliko dana uspjela prikupiti više od 500 hiljada novih pratitelja, koji svakodnevno iščekuju svaku njenu novu objavu. Trenutno ima oko 800 hiljada pratitelja ukupno.

Ivana je popularna i na drugim društvenim mrežama. Nedavno je video na kojemu se pojavila upravo ona postao viralan na TikToku. Pogledalo ga je više od 20 miliona korisnika, a komentari su bili puni pohvala.

‘Snimatelj je tačno znao šta radi’. ‘Igrač utakmice: snimatelj’, samo su neki od komentara na snimku koji se gledao širom cijelog svijeta.

Ivana Knöll, poznata kao i Knoll Doll, danima niže provokativne fotografije sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Najpopularnija navijačica Vatrenih podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu uoči prve utakmice hrvatske reprezentacije novu objavu koja je privukla brojne reakcije. Naime, fotografija prikazuje popularnu Knöll u dugoj, pripijenoj haljini s kockastim uzorkom, baš onakvim kakvog svijet veže s dresovima naše nogometne reprezentacije.


(A. Balićevac)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.