25.12.2022. 13:45
0
Ko je supruga Zorana Mamića: Atraktivna brineta, 11 godina mlađa od svog partnera
Zdravko Mamić (63) imao je u petak konferenciju za medije u Mostaru na kojoj se osvrnuo na nedavne događaje u Dinamu.

Sa Zdravkom je bio i Zoran Mamić (51), u pratnji 11 godina mlađe supruge Senke Mandić, s kojom je treći put uplovio u bračnu luku.

Atraktivna brineta pojavila se sa skupocjenim modnim dodacima Gucci torbicom te Valentino čizmama. Osim torbicom i čizmama, privukla je pažnju i crnom bundom.

Njih dvoje upoznali se u Dubaiju, gdje je ona radila na rezervacijama stolova u restoranu. S obzirom na to da su odmah "kliknuli", ona je tamošnju adresu zamijenila zagrebačkom.

Senka je od Zorana mlađa 11 godina. Par je 2020. godine dobio kćerku, koja je Senki prvo dijete, a Zoranu treće.

Inače, Zoran je bio u braku sa Vanjom Horvat sa kojom se rastao 2010. godine, a zajedno imaju kćerku Ninu i sina Brunu.



U junu 2014. godine je drugi put uplovio u bračnu luku s osam godina mlađom ekonomisticom Anom Šikić. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, a njihov brak potrajao je dvije godine, navodi Avaz. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.