16.1.2023. 18:48
0
Pique nastavio s provociranjem Shakire: Prvo nosio Casio sat, a sad na posao došao u Twingu
Nakon prekida sredinom prošle godine, bivši partneri nisu ostali u dobrim odnosima, a njihov javni sukob traje već nekoliko dana, otkad je pjevačica objavila novu pjesmu posvećenu nogometašu

Prvo je u svojoj emisiji ‘The Kings League’ rekao kako ima ugovor s Casiom, nakon što je pjevačica u svojoj pjesmi rekla kako je ‘zamijenio Rolex za Casio’, pritom misleći na to kako je nju zamijenio s novom djevojkom.

Sada je na posao došao u bijelom Twingu te opet neizravno sprdao bivšu. U jednom stihu u pjesmi, Shakira govori kako je ‘zamijenio Ferrari za Twinga’. Na fotografijama je Pique izgledao veselo te se čini kako ga pjesma posvećena njemu nije pokolebala.



Shakira i Pique prekinuli su dugogodišnju vezu sredinom 2022., a čini se da nisu ostali u dobrim odnosima. Pjevačica je prije nekoliko dana objavila pjesmu koju je, kako mnogi smatraju, posvetila upravo njemu, a od tada provokacije s obje strane ne staju.

Situacija je postala ozbiljnija kada je na Shakirinom balkonu osvanula lutka vještice koja gleda na kuću nogometaševe majke.
24sata

(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.