25.1.2023. 16:42
1
Procurio snimak: Shakira i Piqueova mama se posvađale, svekrva joj začepila usta
Video Shakire, Gerarda Piquea i njegove majke počeo se širiti po društvenim mrežama. Obožavatelji su imali mnogo toga za reći o onome što su vidjeli. Naime, u isječku snimljenom ranije, Shakira i Piqueova mama Montserrat Bernabeu vidno se svađaju.

Njegova majka u jednom trenutku čak uzima Shakiru za lice. Ono što je naljutilo obožavatelje je to što Pique po tom pitanju ne poduzima ništa.

“Ne vjerujem da ljudi opravdavaju ovakve postupke”, “On će uvijek biti mamin sin bez obzira na štetu koju prouzrokuje”, “Snažna žena koja je dopustila da je tretiraju kao krpu”, kritizirali su obožavatelji.


Podsjetimo, Shakira i Pique prekinuli su sredinom 2022. nakon dugogodišnje veze. Imaju dva sina – Milana (9) i Sashu (7). Veza se raspala nakon što ju je on prevario s Clarom Chiom Marti (23).

Otkako su se razišli, Shakira je nastavila živjeti u njihovom bivšem domu. Ovaj životni aranžman donio je sa sobom i neke probleme, budući da je imanje u susjedstvu kraj njegovih roditelja.

Shakira je nedavno na terasu postavila lutku crne vještice koja gleda direktno u kuću do. A Gerardova majka navodno je tražila da je makne.

Međutim, to nije sve, čini se kako muzičarka gradi zid kako bi ispravno razdvojio dva imanja. Budući da su dvije kuće, uprkos tome što su neovisne, u nekim područjima povezane.

Televizijske kamere su snimile su miješalicu za cement kako radi u blizini kuće, a kako navodi Marca, nastavlja se drama.

(A. Balićevac)

 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.