27.3.2023. 10:43
0
Mediji: Piquéova majka je šakom udarila Shakiru pred djecom
FOTO: PROFIMEDIA
Do fizičkog sukoba je navodno došlo kada je kolumbijska zviejzda bivšoj svekrvi predbacila jer je sudjelovala u prikrivanju Gerardove prevare.

Shakira se navodno fizički sukobila s majkom Gerarda Piquéa, Montserrat Bernabéu. Prema glasinama, do svađe je došlo kada je kolumbijska zvijezda prebacila svojoj bivšoj svekrvi da je pokušala sakriti izvanbračne veze svog sina s Clarom Chíom, prenosi N1. 

Prema španjolskim medijima, Piquéova majka je jednu od svojih kuća dala Gerardu Piquéu kako bi mogao provoditi vrijeme s Clarom Chíom. Novinarka Laura Fa tvrdi da je, dok je Shakira trebala rame za plakanje, Bernabéu bila suučesnica u skrivanju Piquéove afere, što je jako povrijedilo Shakirine osjećaje i uznemirilo je.

Španjolske lokalne novine objavile su da je jedan član obitelji Piqué-Mebarak svjedočio fizičkom obračunu među dvjema ženama. Anonimni izvor otkrio je da je Montserrat šakom udarila Shakiru pred bivšim nogometašem i njihovo dvoje djece, Sashom i Milanom.

Incident je Shakiru razbjesnio pa se distancirala od bivše svekrve. Iako to nijedna strana nije potvrdila, neki obožavatelji pjevačicu nagovaraju da pokrene tužbu protiv Montserrat i Piquéa.

Cijela ta nemila scena u javnosti je otkrivena usred Shakirine druge velike brige. Naime, njena majka Nidia Ripoll, kako pišu britanski mediji, hitno je prevezena u bolnicu, a uzrok je krvni ugrušak. Stanje joj je stabilizirano i izvan je životne opasnosti te bi uskoro trebala biti puštena na kućnu njegu, prenosi N1. 



(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.