19.4.2023. 17:37
2
Jelena Karleuša vrijeđala marokanskog fudbalera Achrafa Hakimija i prozvala muškarce Srbije: "Marš kod mame"
Svjetskim medijima već danima dominira vijest da se razvode Achraf Hakimi, zvijezda PSG-a i njegova supruga i to sve zbog raspodjele novca.

Hakimi je svoju imovinu prepisao na ime svoje majke prije braka, pa će njegova supruga ostati bez miliona na koje je računala. Fudbaler je prošlog mjeseca optužen je da je silovao 24-godišnju djevojku u svojoj kući u Parizu, kada su njegova supruga i djeca bili na putu u Dubaiju, što je bila i inicijalna kapisla za razvod.

Jelena Karleuša je osjetila potrebu da se oglasi povodom ovog slučaja, koja smatra da će se situacija ipak završiti drugačije i stala je na stranu njegove supruge.

“Šta se desilo sa našim nesretnim muškarcima? Vidim, toliko oduševljenje ovim Hakimijem što je, kako kažu mediji, sva primanja od kluba prepisao majci pa njegova supruga neće dobiti ni cent pri razvodu”, napisala je ova pjevačica na svom Instagram profilu.

“Kada je riječ o majci tog Hakimija, zamislite, ona je svog sina vaspitala tako. Kako? Pa da siluje, vara i hoće da ostavi djecu bez ičega. Divna baka svojim unucima zar ne? Ali nije ni bitan ovde ružni Hakimi, odraće ga žena kao mačku i treba. Meni ste ovdje poenta vi dragi muškarci! E zbog vas takvih, jasnih, nečasnih, sebičnih, samoživih, žene nisu sretne danas, brakovi ne opstaju, žene se tuku i žene ubijaju. Vi ste postali ženomrsci! I zato marš kod mame koja vas je tako vaspitala. A vi žene, pamet u glavu, ako muško ne pruža sve vama i vašoj djeci ako se majka miješa u finansije i brak – šutnite ga odmah. Ionako dolazi vrijeme kada će se muškarci koristiti samo kao donatori sperme u budućem svijetu svesnih jakih žena”, napisala je u bijesu između ostalog Karleuša.



Fudbaler i glumica upoznali su se 2018. godine dok je Hakimi bio u Borusiji Dortmund. Abuk (36) je glumica tunižanskog i libijskog porijekla koja je, kao i Hakimi, rođena u Madridu. Ova ljepotica i pre nego što se upoznala sa Hakimijem izgradila uspješnu karijeru na filmu, glumila je u raznim TV serijama u Španiji.

(Ajdin B.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.