21.5.2023. 10:44
0
Oglasila se pjevačica nakon hapšenja: Desilo se nešto tako
Pevačica Jana Todorović, uhapšena je na aerodromu u Cirihu. Naime, pjevačica je uhapšena jer nije imala dozvolu za nastup, a prije samo nekoliko dana trebalo je da nastupi u Luksemburgu, međutim, ona se na slavlju nije pojavila.

Traži hotel

Povodom cijele priče oglasila se i sama Jana.

- Dobro, dešava se i to... Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletjela na jedno mjesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem - započela je Jana.

Jana je trebalo da nastupa zajedno sa Ljubom Aličićem, međutim organizatori su joj odmah našli zamjenu i umjesto nje je pjevala Emini Tufo. Ljuba je na nastupu pozdarvio publiku, pa je potom, kako neki kažu, malo isprozivao koleginicu.

Prijateljski odnos

- Ja ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletjelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže, mada istina je da on nema 5 godina da može neko da ga nagovara, ali ja imam super prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu.

 Odrasla sam uz njegove pjesme i ništa mu ne zamjeram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonamjeran - ovim je Jana Todorović zaključila svoju izjavu za Srbiju Danas.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.