26.5.2023. 20:55
0
Shakira opet u centru pažnje, potez košarkaša izazvao lavinu komentara
FOTO: N1
Košarkaši Miami Heata su najveća senzacija NBA lige ove sezone, pošto su sa osmog mjesta stigli do finala Istočne konferencije i samo jedna pobjeda ih dijeli od velikog finala.


Najzaslužniji za to svakako je Jimmy Butler koji u play-offu bilježi čak 29,9 poena, 6,9 skokova i 5,6 asistencija po meču.

Ipak, ne blista Butler samo na terenu, već i van njega. Američki mediji sve više pišu o vezi poznate pjevačice Shakire i krila Miamija.

Shakira četo ide na utakmice Miami Heata, a Amerikancima nije promaklo da su se nakon četvrtog meča pjevačica i košarkaš zapratili na Instagramu.

Još uvek nema potvrde o ovoj vezi, ali su mediji u Americi već počeli da pišu o njoj.

Ukoliko Miami pobjedi, u finalu će igrati protiv Nikole Jokića i Denver Nuggetsa koji su tamo već osigurali svoje mjesto, navodi Nova.rs. 



(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.