30.5.2023. 14:55
1
Mama Hajdukovog golmana u 48. godini pokazala isklesano tijelo
Izgledam li dobro u kupaćem kostimu ili on otkriva ono što ne bih voljela da se vidi, pitanje je koje si mnoge dame postavljaju pred ogledalom uoči početka ljetne sezone. Ne i Renata Lovrinčević Buljan, bivša Miss Universe, fitness trenerica i ponosna mama 18-godišnjeg Borne Buljana, mlade nade Hajduka.

Ona se bez problema svukla u kupaći kostim, a pritom je na društvenim mrežama podijelila i video u kojem je pokazala svu svoju raskoš, naglasivši kako još uvijek u potpunosti nije spremna za odlazak na plažu.

- Prva skidanja u kupaći kostim su počela i suočavamo se s trenutnim stanjem te želimo bolje. Sunce je otkrilo svaki moj propust u treniranju i prehrani, pa sad krećem u najaktivniju fazu kako bih ljeto dočekala spremna - kaže 47-godišnja Renata uz video u kojem šeta terasom u minijaturnom plavom dvodijelnom kostimu.  

- Belissima - poručuje joj jedan.

- Gasi sve - kaže drugi.

- Vidim, i Hrvatska ima nuklearno oružje - piše treći, dok je četvrtog u videu fascinirala karizma splitske plavuše, pa je napisao:

- Ti si kao vino. S godinama sve bolja i bolja. Wow! Kakva karizma, navodi SB. 



(A.R.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.