4.6.2023. 14:30
0
Koliko zarađuje Maja Šuput: Pjevanje na svadbi naplaćuje 8.000 eura, a to je samo početak
Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (43) već je odavno pokazala da je prava poslovna žena, a to dokazuju i podaci finansijskih izvješća za 2022. godinu.

Hrvatski mediji objavili su podatke o zaradi Maje Šuput tokom 2022. godine. Ona ima dvije kompanije – Morska diva i Majushka zahvaljujući kojim je bogatija od mnogih drugih poznatih ličnosti u Hrvatskoj.

Preko kompanije “Morska diva” vodi svoju muzičku karijeru. Ukupni prihodi u 2022. godini iznosili su 518.312 eura, a poslovni subjekt ostvario je neto dobit od 241.969 eura.

Osim toga, Maja za nastupe na svadbama naplaćuje 8.000 eura. S obzirom na to da je među najtraženijim pjevačicama u Hrvatskoj, gotovo da nema vikenda u kojem ona odmara.

Sa suprugom Nenadom je 2018. godine otvorila firmu “Majushka”, koja se bavi prodajom kozmetičkih prozivoda i odjeće. Prošle godine je ostvarila oko 275.000 eura prometa, a imala je dobit od 30.000 eura.

Osim toga, Maja dodatno zarađuje snimajući reklame za mnoge brendovima. Bila je voditeljica takmičenja “Ples sa zvijezdama” i “Tvoje lice zvuči poznato”. Osim toga, članica je žirija showa “Supertalent”, navdi magazin Azra.


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.