10.9.2023. 15:24
0
Isplivale prve fotografije s vjenčanja Anđelke Prpić
FOTO: Nova.rs
Glumica Anđelka Prpić i njen izabranik Marko Žugić, s kojim je u maju dobila kćerku Čarnu, tajno su se vjenčali.

Da će jedno drugom izgovoriti sudbonosno “da” znali su samo članovi njihovih porodica i prijatelja koji su i prisustvovali svečanom činu.

- Anđelka nije željela da pravi veliku svadbu, željela je i da izbjegne medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima. Zato se opredijelila da sve to uradi u tajnosti. Ni na društvenim mrežama niko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala – kaže izvor i dodaje da su svečani ručak mladenci organizovali u jednom restoranu, a bili su prisutni samo njima najbliži.

Svečani ručak mladenci su organizovali u jednom restoranu, a čak ni njene mnoge kolege ne znaju da je postala udata žena.

Pored porodice, slavlje je uveličalo i nekoliko poznatih prijatelja Anđelke Prpić, Marija Kilibarda, Anja Mandić i Slavko Beleslin, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.