27.9.2023. 13:47
0
Iako su nedavno raskinuli zaruke: Aleksandra Nikolić čeka Carevo dijete
FOTO: Instagram
Aleksandra Nikolić, pobjednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, u drugom je stanju.

Ona prvo dijete očekuje sa doskorašnjim vjerenikom Filipom Carem, a da je u drugom stanju saznala je nedavno.

Ona je u trećem mjesecu trudnoće, a lijepe vijesti i dalje krije od najbližih.

Ove navode potvrdio je izvor blizak njoj koji ističe da je sretna, ali i uplašena, budući da je saznala da je trudna sa Carem tek nakon što su na buran način stavili tačku na vjeridbu.

- Užasno joj je teško bilo, raskinula je sa Carem na onakav način, razočarana i povrijeđena se vratila u Beograd i tek poslije nekog vremena saznala da je trudna, da čeka baš njegovo dijete – počinje priču izvor i nastavlja:

– U trećem je mjesecu trudnoće, definitvno će da rodi. Sad i kada bi htjela ne bi mogla da prekine trudnoću. Raduje je to što će postati majka, to je oduvijek željela, o tome maštala i željno iščekivala taj dan, ali nije mogla ni da pretpostavi da će okolnosti biti baš ovakve – da čeka dijete čovjeka koji ju je povrijedio, sa kojim je prekinula svaki kontakt i sa kojim nije u vezi. Baš je zeznuta situacija, iskreno, nisam ni siguran da li mu je uopšte do sada rekla da će roditi njegovo dijete. Negdje se, čini mi se, u glavi već pomirila sa tim da će biti samohrana majka što je, složit ćete se, vrlo teško i izazovno. Vidjet ćemo šta će na kraju biti i kako će Car reagovati, šta će učiniti – zaključio je izvor za pink.rs.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.