6.11.2023. 21:48
1
Marija Šerifović otkrila javnosti šta je dobila od predsjednika Srbije za pobjedu na Eurosongu
Regionalna i evropska zvijezda Marija Šerifović otkrila je javnosti nakon 16 godina šta je nakon pobjede na Eurosongu 2007. godine dobila od tadašnjeg predsjednika Srbije Borisa Tadića.

Šerifović je s pjesmom "Molitva" predstavljala Srbiju i tada je svojoj zemlji donijela pobjeda.

U novom intervju ispričala šta joj je tadašnji predsjednik Srbije poklonio nakon pobjede.

"Kroz historiju smo mogli vidjeti da se to, bilo da je riječ o muzici, umjetnosti, bilo kojoj od onih sfera koje zaslužuju bilo kakvu vrstu priznanja, gotovo nikada nije dogodilo. Dakle, ne smeta mi to. Najveću zahvalu - aplauz, dobila sam od ljudi koji su tu već 20 godina, koji stare sa mnom. Što se države tiče, mene to previše ne zanima, sve sam sebi osigurala i omogućila", kazala je.

Potom se Marija osvrnula kako je Aleksandar Tijanić predložio tada da Marija dobije nagradu od 80 hiljada eura kao i sportaši koji sudjeluju na Olimpijskim igrama i ostvare zavidne rezultate.

"Sjećam se što je gospodin Tijanić tada rekao, to se nije dogodilo, otišla sam na prijem kod tadašnjeg predsjednika Borisa Tadića. Pitao je: "Što mogu učiniti za vas?". Što da mu kažem?! Ne trebaš ništa, mislim što ćeš, ja sam za tebe napravila više, ne trebaš ti ništa za mene. Dobili smo kravatu i bombonijeru, to je to, to je jedina istina", rekla je.

Ona je potom dodala kako je kravatu poklonila svom menadžeru jer ih ne nosi, a slatkiše je zadržala za sebe.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.