1.3.2024. 21:47
0
Poznat uzrok smrti 45-godišnjeg zeta kraljevske porodice
Zet britanskog princa Michaela od Kenta i suprug Lady Gabrielle Windsor, Thomas Kingston, preminuo je od traumatske povrede glave.

U blizini njegovog tijela u domu njegovih roditelja je pronađen pištolj.

Glasnogovornik suda jučer je najavio da će istraga o smrti 45-godišnjaka početi danas u 14 sati, a rezultati istrage brzo su dospjeli u javnost. Kraljevska palata je objavila kako je Kingston iznenada preminuo 25. februara.

Katy Skerrett, inspektorica koja je vodila istragu, opisala je što se dogodilo u nedjelju.

- Gospodin Kingston je posjetio dom svojih roditelja u Kotsvoldsu. 25. februara 2024. ručao je sa svojim roditeljima. Njegov otac je izašao prošetati pse. Po povratku, gospodin Kingston nije bio u kući i nakon otprilike 30 minuta njegova majka je otišla tražiti ga. Njegov otac je prisilno ušao u zaključanu pomoćnu zgradu nakon što je kucao i nije dobio odgovor.

Potom je našao gospodina Kingstona mrtvog s katastrofalnom povredom glave. Pištolj je pronađen na mjestu događaja. Pozvane su hitne službe. Policija je zaključila da smrt nije sumnjiva - rekla je Skerrett.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.