13.5.2017. 10:57
0
Zbor studenata Teološkog instituta iz Mostara gostovao u Briješću
Mješoviti zbor studenata Teološko-katehetskog instituta iz Mostara Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Sarajevu, pod vodstvom prof. Nike Luburića, gostovao je u petak u sarajevskoj prigradskoj župi Briješće.

Pjevače studentskog zbora s njihovim voditeljem pozvao je i ugostio župnik te župe i glavni urednik Katoličkog tjednika vlč. Josip Vajdner, u povodu proslave patrona župe Briješće - blagdana sv. Leopolda Mandića.

Pjevači zbora nastupili su na svečanoj misi koju je predslavio vrhbosanski nadbiskup, kardinal Vinko Puljić u suslavlju biskupa iz Klagenfurta mons. Aloisa Schwarza, koji je prigodom proslave župnoga blagdana vjernicima uputio svoju propovijed. U koncelebraciji su bili župnik Vajdner i drugi svećenici Vrhbosanske nadbiskupije.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.