19.6.2017. 10:41
0
Na Dobrinji otvorena nova umjetnička galerija
Otvorenje galerije na Dobrinji
Otvorenje galerije na Dobrinji
Otvorenje galerije na Dobrinji
U subotu, 17. Juna, 2017. godine nova galerija „Bosna zemlja Božije milosti“, otvorila je svoja vrata za posjetioce.
Umjetnik i pjesnik, Hajro Šabanadžović je u šezdeset šestoj godini ostvario svoju želju otvorivši vlastiti umjetnički kutak. Prisutnima je poručio da nikada nije kasno. 

Na otvaranje sam pozvao divne ljude sa kojima sam dijelio dobar dio prelijepog života. Pored takvih osoba, nije teško osjećati se sretno i posebno. Zaista sam sretan, odzivom, atmosferom i reakcijama na moje stvaralaštvo, izgled i koncepciju Galerije“, kazao je Šabanadžović prilikom otvaranja galerije.

U galeriji posjetioci mogu pogledati više stotina slika, ali i kupiti neke od njih po sniženoj cijeni. Ova ponuda traje tokom prvog mjeseca rada galerije.

Galerija „Bosna zemlja Božije milosti“ se nalazi u ulici Trg Sarajevske olimpijade bb, na Dobrinji III.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.