26.11.2017. 22:10
0
Promocija romana 'Nisam te se nagledao' Edina Krehića
Promocija trećeg romana Edina Krehića “Nisam te se nagledao” biće upriličena u ponedjeljak u Bosanskom kulturnom centru (BKC) u Sarajevu, u okviru novopokrenutog festivala “Knjige u nišama”.

O knjizi će govoriti Jovan Divjak, Nihad Kreševljaković i Jasmin Agić, a moderator je Bojan Zec Filipović.

Edin Krehić je savremeni bh. pisac, nagrađivan za romane, drame i pripovijetke.

Napisao je scenarij za kratki igrani film „Ludwig von Sarajevo“ koji je  nagrađen u septembru ove godine na međunarodnom filmskom festivalu u Beogradu. Film je prikazan na Sarajevo film festivalu, te u Beču, Istanbulu…

Prvijenac „Čuvaj se“ je objavljen u tri izdanja, a potom i na arapskom tržištu. Roman „Jednog dana doći ću, oče“ ponio je „Plaketu Ajvatovice“ i očekuje se treće izdanje.  

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.